OLD-NEWS5. Slovačka kooperaciona berza

17/08/20110
5. Slovačka kooperaciona berza

U organizaciji Slovačke agencija za strana ulaganja i razvoj trgovine (SARIO), a pod pokroviteljstvom Ministarstva ekonomije Slovačke Republike, 22 i 23. novembra 2011 godine u hotelu Holiday Inn u Žilini će se održati „5. Slovačka kooperaciona berza“.

Jedinstven događaj ovog tipa u Slovačkoj usmeren je na prezentacije ponuda podizvođača, ponuda slobodnih proizvodnih kapaciteta, mogućnosti osnivanja“ joint-venture“ kompanija, tendera i dr.
5. Slovačka kooperaciona berza se nadovezuje na prethodne četiri uspešne kooperacione berze koje su se održale u Trenčinu, Banskoj Bistrici, Prešovu i Nitri i koje su naišle na izuzetan odziv preduzetnika, stručnih i interesnih grupa kao i stručne javnosti.
Ovaj međunarodni kooperacijski događaj je fokusiran na bilateralne pregovore između preduzetničkih subjekata u cilju uspostavljanja nove ekonomske saradnje, kao i na prateće događaje u vidu panel diskusija.
Događaj je osmišljen tako da bude orijentisan na sektore energetike, mašinstva, automobilske industrije, elektro industrije, hemijske industrije, drvne industrija i na informacione tehnologije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LOGIN · Copyright by RRA SREM Ltd · All rights reserved · Designed by ZORAN.