OLD-NEWSIII Međunarodni poslovni susreti u oblasti turizma – 2013

09/01/20130

Međunarodne poslovne susrete za preduzeća iz oblasti turizma organizuje Nacionalna agencija za regionalni razvoj sa svojim partnerima u okviru projekta „Evropska mreža preduzetništva.“ Međunarodni poslovni susreti će se održati u petak, 22. februara 2013. godine, na Beogradskom sajmu u okviru Međunarodnog sajma turizma. Cilj ovih susreta je povezivanje i uspostavljanje poslovne saradnje između preduzeća i organizacija iz oblasti turizma.

Pred Vama je jedinstvena prilika da potpuno besplatno uspostavite kontakte i poslovne veze sa domaćim i inostranim tur operaterima, turističkim agencijama, turističkim organizacijama, hotelima, restoranima, hostelima, ski centrima, banjama i sl. Poslovni susreti Vam pružaju mogućnost da ostvarite direktne kontakte sa potencijalnim partnerima, da saznate novosti i trendove u turizmu, promovišete svoju delatnost i razmenite iskustva. Na 2. Međunarodnim poslovnim susretima koji su održani 24. februara 2012. godine učešće je uzelo 89 učesnika iz oblasti turizma iz   10 zemalja, koje su ukupno održale preko 300 sastanaka. Epilog tih sastanaka je da su 4 učesnika iz naše zemlje potpisale „Partnersheep agreement“, sporazum o poslovnoj saradnji sa inostranim subjektima.

Međunarodni poslovni susreti predstavljaju bilateralne razgovore zainteresovanih učesnika (predstavnika preduzeća, organizacija, tur operatera…) u trajanju do 20 minuta (u zavisnosti od broja prijavljenih učesnika), koji treba da budu koncentrisani na predstavljanje obe strane i željene saradnje.

Katalog sa poslovnim profilima svih učesnika događaja biće dostupan svim zainteresovanim stranama.

Krajnji rok za registraciju učešća je 8. februar 2013. godine.

Krajnji rok za zakazivanje bilateralnih sastanaka je 15. februar 2013. godine.

Pravila za registraciju i učešće

  1. Registracija svih preduzeća koji su zainteresovni za učešće na poslovnim susretima vrši se popunjavanjem registracionog formulara na web strani: www.b2match.eu/bitbe2013 . Registracija će moći da se obavi u periodu do 8. februara 2013. godine.
  2. Lista prijavljenih učesnika u svakom trenutku biće dostupna na navedenoj web stranici.
  3. Nakon isteka roka za registraciju učesnika, organizatori će obavestiti sve prijavljene učesnike o načinu i mogućnostima za zakazivanje i obavljanje bilateralnih razgovora.
  4. Zakazivanje bilateralnih razgovora će se, takođe, obavljati elektronski, na web strani www.b2match.eu/bitbe2013 u periodu od 10. do 15. februara 2013. godine.
  5. Maksimalan broj učesnika sa jedne pregovaračke strane u bilateralnim razgovorima je 2.
  6. Maksimalan broj sastanaka koje jedan učesnik može da zakaže je 10.
  7. Konačan raspored zakazanih bilateralnih sastanaka biće objavljen 16. februara 2013. godine na web strani www.b2match.eu/bitbe2013 i poslat svim učesnicima na e-mail adresu koju ostave u on-line prijavi.

Za sva dodatna pitanja i informacije kontakt osobe su:

Marija Nikolić    +381 19 445312, e-mail: marija.nikolic@narr.gov.rs,  i

Svetlana Nikolić +381 19 445311, e-mail: svetlana.nikolic@narr.gov.rs

een@narr.gov.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LOGIN · Copyright by RRA SREM Ltd · All rights reserved · Designed by ZORAN.