OLD-NEWSBespovratna sredstva za izvoznike

29/03/20130

siepa2013Regionalna razvojna agencija Srem u saradnji sa Agencijom za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA)  organizovala je 28. marta 2013. godine, u Pećincima, prezentaciju  „Programa podsticanja konkurentnosti i internacionalizacije Srpske privrede“. Program javnog poziva su predstavile Anastasija Akimova i Mirjana Aleksić.U cilju jačanja međunarodne konkurentnosti srpske privrede SIEPA osmu godinu za redom dodeljuje bespovratna finansijska sredstva za finansiranje aktivnosti malih i srednjih preduzeća koje doprinose povećanju izvoza Republike Srbije. Ove godine ukupan fond je 110 miliona dinara. Želja je da se dodelom ovih sredstava pruži snаžna podrška procesu internаcionаlizаcije i jаčаnju konkurentnih kаpаcitetа domаćih privrednih subjekаtа.

Prezentaciji su prisustvovali predstavnici privrednika , malih i srednjih preduzeća iz sremskog  okruga koji  žele ili se bave izvozom i  koji su na najneposredniji način mogli da dobiju informacije o ovom pozivu.

Tanja Mijajlović, saradnik za MSPP  je još jednom potvrdila da je želja RRA Srem da na pravi način upozna privrednike sa ponuđenim  aktivnostima i programom dodele bespovratnih sredstava, kako bi se povećao broj novih korisnika finansijske pomoći“.

Javni poziv možete naći na SIEPA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LOGIN · Copyright by RRA SREM Ltd · All rights reserved · Designed by ZORAN.