OLD-NEWSUsluga mentoringa za početnike u biznisu

28/02/20140

mentoring_treningU sklopu Projekta „Institucionalizacija mentoringa kao usluge za MSPP“ koji zajednički sprovode Nacionalna agencija za regionalni razvoj (NARR) i Japanska agencija za međunarodnu saradnju (JICA), kao nastavka saradnje, u Beogradu je u periodu 27-28.2.2014 god. održan Trening za pružanje mentoring usluga početnicima u biznisu.

Ovaj projekat je regionalnog karaktera, finansiran od Vlade Japana a pored Srbije u njemu učestvuju Crna Gora i Bosna i Hercegovina.

Cilj ovog treninga je uspostavljanje, unapređenje i promocija mentoring sistema, kao procesa podrške preduzećima i preduzetnicima koji se nalaze u presudnom trenutku za njihov dalji razvoj ili za opstanak uopšte. Glavne aktivnosti mentoringa sastoje se od poseta mentora datom preduzeću i analize trenutne situacije, pomoći u pripremi razvojnih aktivnosti, savetovanja i koordinacije u primeni izlaznih strategija za preduzeće, kao i identifikovane potrebe za obukama zaposlenih.

Regionalna razvojna agencija Srem, koja je već treću godinu partner na tom projektu, je delegirala svoja tri predstavnika, kako bi u narednom periodu mogli da na najbolji način pruže podršku početnicima na teritoriji Srema.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LOGIN · Copyright by RRA SREM Ltd · All rights reserved · Designed by ZORAN.