OLD-NEWSSEE Automotive Conference – Connect & Supply 2020

06/05/20200

SEE-2020Koristimo ovu priliku da Vas pozovemo na šestu po redu konferenciju o automobilskoj industriji i poslovne susrete “SEE Automotive Conference-Connect&Supply 2020″ koja se po prvi put održava online, 19 i 20. maja 2020. godine u organizaciji Automobilskog klastera Srbije i uz podršku Razvojne agencije Srbije.

Ovogodišnja konferencija nosi naziv “SEE Automotive Conference – Connect & Supply 2020″  i fokusiraće se na to kako OEM reaguju u kriznim periodima, kakva je reakcija TIER1 dobavljača, kako održati nove tehnologije, uticaj krize na lanac dobavljača, inovacije i preduzetništvo u doba krize, automobilska industrija u budućnosti i druge aktuelne teme.

Neke od kompanija koje će učestvovati u ovoj konferenciji su predstavnici VW, JLR, VDA- Nemačka asocijacija automobilske industrije, Brose, Continental, Rheinmetall Automotive, Konnect-VWBME– Nemačka, Videoton, Mađarska, Invenio, Poljska i mnogo drugih međunarodnih kompanija iz ove industrije. Cilj konferencije je da okupi i poveže OEM i TIER1&2 dobavljače i  relevantne institucije kako bi se unapredio razvoj automobilske industrije u regionu. Ova konferencija je jedan od najznačajnijih poslovnih i ekspertskih susreta u sferi automobilske industrije za ovaj deo Evrope i predstavlja mogućnost za učesnike da saznaju novitete i trendove u industriji, kao i planove proizvođača u automobilskoj industriji. U okviru konferencije, Razvojna agencija Srbije (RAS) organizovaće međunarodne B2B sastanke za kompanije iz automobilskog sektora. Sastanci su deo aktivnosti Evropske mreže preduzetništva (EEN), i biće održani uz podršku nekoliko članica ove mreže.

Zainteresovani za učešće u poslovnim sastancima mogu se registrovati na: https://seeautomotive2020.talkb2b.net/ . Rok za prijavu za B2B sastanke je 18.05.2020. godine.

Za više informacija o poslovnim susretima na ovoj konferenciji možete se obratiti putem e-mail adrese een@ras.gov.rs . Prethodno organizovane SEE konferencije značajno su doprinele razvoju i napretku poslovanja  kompanija u SEE automobilskom sektoru i time potvrdile potrebu da konferencija postane tradicionalan način saradnje i razmene znanja u ovoj industriji. Za više informacija o konferenciji “SEE Automotive Conference – Connect & Supply 2020” kao i registrovanje za učešće u samoj konferenciji posetiti veb stranicu https://www.seeautomotive.com/#prijava

Učešće na konferenciji i B2B susretima je besplatno. Mesta su ograničena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LOGIN · Copyright by RRA SREM Ltd · All rights reserved · Designed by ZORAN.