OLD-NEWSRealizovan prvi trodnevni modul za početnike u biznisu iz Srema

11/05/20110

-

Regionalna razvojna agencija Srem realizovala je u Šidu prvu trodnevnu obuku za početnike u biznisu. Cilj održavanja obuka je obezbeđivanje višeg nivoa znanja naših preduzetnika i početnika u biznisu. Obuke su besplatne i izvode se po metodologiji  Nacionalne agencije za regionalni razvoj.

Ovom prilikom, ostvarena je saradnja sa Nacionalnom službom za zapošljavanje u Šidu, koja je pozvala nezaposlena lica da prisustvuju obuci i sagledaju sve aspekte i redosled  taktičkih poteza, kao i „zlatna“ pravila za uspešno pokretanje sopstvenog biznisa – ističe Tanja Mijajlović, predavač i saradnik za sektor MSP u Regionalnoj razvojnoj agenciji Srem.

Po završenoj obuci polaznici su dobili sertifikat koji je priznat od strane Nacionalne službe za zapošljavanje i ostalih državnih institucija koje podstiču samozapošljavanje i otpočinjanje biznisa. Tom prilikom je ispred Sremske privredne komore, Sava Žderić poklonio svoj autorski priručnik „Započnite svoj biznis“ (priručnik o uslovima otvaranja i poslovanja preduzetničkih radnji, malih i srednjih preduzeća).

-

Svi zainteresovani za obuke mogu se prijaviti Regionalnoj razvojnoj agenciji  Srem putem telefona 022 470 910 ili e-maila: startup@rrasrem.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LOGIN · Copyright by RRA SREM Ltd · All rights reserved · Designed by ZORAN.