AKTUELNI KONKURSIVESTIUđi u svet inovacija ! – Javni poziv

17/05/20240

Regionalni inovacioni Startap centar u Staroj Pazovi
Regionalna razvojna agencija Srem

raspisuje

JAVNI POZIV

U cilju podrške razvoja inovacija na teritoriji Sremskog okruga, Regionalni inovacioni startap centar u Staroj Pazovi raspisuje javni poziv namenjen pojedincima i timovima koji žele da razvijaju inovacije, i tako postanu korisnici usluga i programa u okviru Regionalnog inovacionog startap centra u Staroj Pazovi (ul.Kralja Petra I Karađorđevića br. 2).

Potrebno je da kandidati imaju kreativne poslovne ideje koje mogu postati inovativni proizvod u različitim oblastima – od IT tehnologija, kreativne industrije, mašina i proizvodnih procesa, naprednih materijala, energetskih i ekoloških rešenja, do proizvodnih tehnologija, biotehnologije, elektro-mobilnosti, i sl. Prijavu mogu podneti pojedinci, timovi, startap kompanije u ranoj fazi razvoja, kao i drugi nosioci kreativnih ideja i projekata u Sremskom okrugu.

Prijavni obrazac i detaljnije informacije o Javnom pozivu možete preuzeti nasledećeim linkovima:
– JAVNI POZIV
– OBRAZAC PRIJAVE

Konkurs traje do 28. juna 2024. 

Javni poziv se realizuje u okviru programa “Podizanje kapaciteta regionalnih inovacionih startap centara uz podršku naučno-tehnoloških parkova” koji RRA Srem sprovodi u saradnji sa Naučno-tehnološkim parkom Beograd, na inicijativu Ministarstva nauke, tehnološkog razvoja i inovacija, uz podršku Fonda za inovacionu delatnost.

https://rrasrem.rs/wp-content/uploads/2024/05/javni-poziv-2024.png

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LOGIN · Copyright by RRA SREM Ltd · All rights reserved · Designed by ZORAN.