OLD-NEWSRuma i Vukovar na zajedničkom projektu

25/04/20130

vukovarU sklopu pripremnih aktivnosti za naredni CBC poziv Hrvatska-Srbija, Regionalnu razvojnu agenciju Srem su posetili predstavnici grada Vukovara i predstavnici opštine Ruma. Tema radnog sastanka je bila buduća saradnja  na zajedničkom projektu iz oblasti zaštite životne sredine u kojem je naša agencija viđena kao jedan od partnera.
Delegaciju iz Hrvatske su predstavljali direktor Razvojne agencije Vukovar, Davor Foriš, rukovodilac projektima Davor Garbac, kao i Grgo Sabljić, direktor Javnog preduzeća Komunalac d.o.o.
Ovaj sastanak je je samo nastavak prošlogodišnjeg zajedničkog rada i veoma dobre saradnje, naglasili su Bojana Batalo i Ivana Nedić iz rumske kancelarije za lokalni i ekonomski razvoj.
Direktor JKP „Komunalac“ iz Rume Branko Jovičić i njegov kolega iz Vukovara su ukazali na odličan potencijal i velike mogućnosti kreiranja zajedničkih aktivnosti na temu upravljanja otpadom.

RRA Srem je prepoznata kao partner koji bi jednom takvom projektu dao regionalni karakter i mogućnost da on u kasnijoj fazi preraste u jedan međuopštinski projekat, istakli su Zoran Radaković i Jovana Dimov.

Vreme raspisivanja poziva još nije zvanično utvrđeno, ali je interesovanje za  buduću saradnju, navedenih strana , veliko. Naredni susret je dogovoren početkom maja u Vukovaru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LOGIN · Copyright by RRA SREM Ltd · All rights reserved · Designed by ZORAN.