OLD-NEWSRRA Srem prezentovala modele državne pomoći za privrednike

06/10/20170

Sajam_SPNa 11. Regionalnom sajamu privrede koji je upravo održan u Novoj Pazovi, u organizaciji opštine Stara Pazova i Regionalne privredne komore Sremskog upravnog okruga, u okviru prateće manifestacije  5. oktobra 2017. godine, učestvovala je Regionalna Razvojna Agencija Srem.

Tom prilikom, menadžer Tanja Mijajlović, privrednicima je održala prezentaciju Javnog poziva za dodelu bespovratnih sredstava u okviru „Programa podsticanja razvoja preduzetništva kroz podršku investicijama u privredi“, koje sprovodi Ministarstvo privrede u saradnji sa Fondom za razvoj Republike Srbije.

 Istaknuto je da  Vlada Srbije i Ministarstva privrede, razvoj privatnog preduzetništva vide kao jedan od prioritetnih ciljeva ekonomske politike Republike Srbije. Godina preduzetništva je prerasla u deceniju preduzetništva i državna podrška je veća od predhodne godine, kroz realizovane različite programe!

Privrednici su pozvani na saradnju i u okviru ovog, predstavljenog Javnog poziva jer je uloga RRA Srema, besplatna podrška potencijalnim ali i mikro, malim i srednjim privrednim subjektima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LOGIN · Copyright by RRA SREM Ltd · All rights reserved · Designed by ZORAN.