OLD-NEWSObukama do uspešnog ruralnog razvoja

06/09/20130

rural2013U sklopu predviđenih projektnih aktivnosti, u prostorijama Gradske uprave grada Sremska Mitrovica, 05.09. 2013. započete su obuke za jačanje kapaciteta zaposlenih Agencije za ruralni razvoj.
Projekat osnivanja Agencije za ruralni razvoj grada Sremska Mitrovica finansirao je Pokrajinski sekretarijat za međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupr avu. Projektom je predviđeno održavanje niza obuka za zaposlene na temu ruralnog razvoja i uloge lokalne administracije u planiranju i organizovanju svih njegovih segmenata, upravljanja projeknim ciklusom, uspostavljanja javno – privatnog partnerstva i LEADER pristupa kao i uloge MSP- a u ruralnom razvoju.
Prvu obuku na temu značaja ruralnog razvoja za ukupni održivi razvoj, održala je projekt menadžer za ruralni razvoj RRA Srem, Sanja Stupar, uz prisustvo načelnika uprave za poljoprivredu, pomoćnika gradonačelnika za poljoprivredu, kao i zaposlenih u Agenciji za ruralni razvoj. Edukacije će se održavati u kontinuitetu, a pored Sanje Stupar, obuke će realizovati i projekt menadžer RRA Srem, Tanja Mijajlović, expert za MSP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LOGIN · Copyright by RRA SREM Ltd · All rights reserved · Designed by ZORAN.