OLD-NEWS“Susret sa kupcima”

05/10/20110

-

Obaveštavamo Vas  o održavanju četvrtog  po redu „Susreta sa kupcima“ koju zajednički organizuju Program za razvoj konkurentnosti  i promociju izvoza (SECEP) u saradnji sa Ministarstvom ekonomije i regionalnog razvoja, Agencijom za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA), Nacionalnom agencijom za regionalni razvoj (NARR) i Privrednom komorom Srbije, sa ciljem da se domaćim kompanijama omogući da na lakši, jeftiniji i jednostavniji način pronađu kupce za svoju robu i/ili usluge.
„Susret sa kupcima“ će biti održan 15. Novembra 2011. U EXPO XXI centru na Novom Beogradu (pored hotela Holidej Inn), ulica Španskih boraca 74, sa početkom u 10,00 časova.
Ovaj sajam je posvećen preduzetnicima koji posluju u sektorima hrane, metalske i mašinske industrije i proizvodnje procesne opreme. Očekuje se prisustvo preko 30 velikih multinacionalnih kompanija iz Evrope kao potencijalnih kupaca. Učestvujući (besplatno) na ovom događaju imaćete priliku da se sastanete sa predstavnicima prisutnih multinacionalnih kompanija i upoznate ih sa svojom kompanijom, proizvodima, mogućnostima i razvojnim planovima.

Direktni sastanci između malih i srednjih preduzeća i kupaca se, nakon registracije, zakazuju unapred putem internet portala https://www.b2match.eu/serbiaopen4business/.

Molimo Vas da se registrujete i prijavite svoje preduzeće za učešće najkasnije do 28. oktobra 2011. godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LOGIN · Copyright by RRA SREM Ltd · All rights reserved · Designed by ZORAN.