OLD-NEWSSvi aspekti e-poslovanja za sremske privrednike

28/10/20150

el_poslovanje_01Juče je u Sremskoj Mitrovici, u saradnji sa Regionalnom razvojnom agencijom Srem, realizovana obuka u okviru aktivnosti projekta „Razvoj elektronskog poslovanja“ koji finansira Evropska Unija.

Učesnicima su se obratili  Tanja Mijajlović iz Regionalne razvojne agencije Srem i Lešek Jakubovski, vođa projekta koji  je predstavio projektne ciljeve i istakao značaj digitalnih aplikacija za unapređenje poslovanja čime bi domaći preduzetnici mogli biti konkurentniji na domaćem i inostranom tržištu.

el_poslovanje_02Igor Brkanović, ekspert za podršku MSP predstavio je načine podrške projekta u narednom periodu i najavio da će 50 MSP dobiti direktnu podršku kako bi se unapredilo njihovo poslovanje (izrada web sajta, plaćanje preko interneta).

Radionici je prisustvovalo više od 30 predstavnika MSP iz Srema kojima su predstavljene osnove e-poslovanja, e-trgovine i marketinga o čemu je govorio Siniša Begović, ekspert na projektu.

Prisutni preduzetnici su ocenili da će informacije koje su dobili biti od velikog značaja u daljem razvoju njihovog poslovanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LOGIN · Copyright by RRA SREM Ltd · All rights reserved · Designed by ZORAN.