OLD-NEWSUnapređenje administrativnih i razvojnih kapaciteta Sremske Mitrovice

11/01/20130

U prostorijama RRA Srem, je održan prvi sastanak povodom formiranja projektnog tima u cilju realizacije projektnih aktivnosti projekta „Unapređenje administrativnih i razvojnih kapaciteta grada Sremska Mitrovica osnivanjem Agencije za ruralni razvoj“. Ispred grada Sremska Mitrovica, kao nosioca projektnih aktivnosti, projektni tim će sačinjavati: Danijela Međedović, koordinator projekta, Danijela Stoiljković- Savić, administrator projekta, Dmitar Stanišić, Vojislav Mirnić i Jelena Rebić.Ispred RRA Srem, kao partnera na projektu, Sanja Stupar je prezentovala dinamiku realizacije projektnih aktivnosti i članove projektnog tima upoznala sa aktivnostima za koje će biti angažovan menadžment RRA Srem.
Na sastanku je dogovorena i realizacija naredne aktivnosti – Uvodna konferencija, za koju je predložen termin između 21.01. i 25.01.2013.godine.
Ovo je još jedan projekat koji je inicirala RRA Srem a koji finansira Pokrajinski sekretarijat za međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu, čiji fokus je jačanje lokalnih samouprava i razvoj njihovih potencijala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LOGIN · Copyright by RRA SREM Ltd · All rights reserved · Designed by ZORAN.