OLD-NEWSSavetnik za regionalni razvoj Gosp. Bob Mekin iz programa RSEDP2 u poseti RRA Srema

18/08/20100
-

Radna poseta Gosp. Boba Mekina RRA Srema se sastojala iz  dva dela. U prvom delu posete, Milan Mirić – predsednik UO RRASrema u prostorijama Gradske kuće Opštine Ruma, prezentovao je dosadašnji rad Agencije, razloge njenog osnivanja, projekte koje je realizovala i projekte koji su u toku. Takođe je predstavljena i strategija poslovanja Agencije kroz poslove i delatnosti kojima će se baviti, predlog saradnje sa RSEDP2 programom za podršku regionalnim agencijama, a sve u cilju dobijanja tehničke pomoći, a kasnije i Operativnog Granta, novčane pomoći iz Fonda EU Programa za regionalni razvoj. 
Nakon kratke pauze i ručka koji je upriličio gosp.Goran Vuković predsednik Opštine Ruma, gosp.Mekin je posetio i radne prostorije RRA Srema. Tom prilikom je obavio direktan i konstruktivan razgovor sa zaposlenima, predsednikom UO Milanom Mirićem, članom UO Špirom Punošem iz Šida i Sanjom Stupar volonterkom iz Rume. Želeo je da se informiše o Skupštini Društva kao njenom osnivaču, članovima UO, načinu poslovanja  i upravljanja Društvom, ovlašćenjima, imovinom i aktivnostima Društva i sl.

Od saradnika je želeo da čuje kako vide svoju ulogu u radu Agencije i šta nam je u tome potrebno, koje su naše ambicije, problemi sa kojima se susrećemo. Ukazao nam je na načine kako da prevaziđemo postojeće probleme kako bi Agencija bila spremna za izvršenje misije zbog koje je osnovana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LOGIN · Copyright by RRA SREM Ltd · All rights reserved · Designed by ZORAN.