OLD-NEWSUpravljanje infrastrukturnim projektima-prezentacija Biznis Baza 2012

03/12/20120

Drugog dana 11. međunarodnog sajma preduzetništva Biznis Baza, predstavnik RRA Srem, Bora Obradović održao je kraću prezentaciju na temu upravljanja infrastrukturnim projektima. Tema je bila prezentacija priručnika o upravljanju infrastrukturnim projektima, koje je izdala Nacionalna agencija za regionalni razvoj i građevinski fakultet Univerziteta u Beogradu.
Na početku ovog skupa govorio je gdin. Simo Cvetić, šef odeljenja za upravljanje infrastrukturnim projektima u NARR-u,a nakon njega priručnik je detaljnije objasnio jedan od autora, prof. dr Branislav Ivković, redovni profesor Beogradskog univerziteta i nekadašnji ministar građevine, koji je prisutinima dočarao potrebu za pisanjem jednog ovakvog priručnika. Odmah posle prof.dr Ivkovića, reč je pripala troma predstavnicima Regionalnih razvojnih agencija, koji su prisustvovali seminarima i obukama o upravljanju infrastrukturnim projektima.
Ispred Centra za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga govorila je Tatjana Panić Živković, dok je ispred Regionalne agencije za razvoj Šumadije i Pomoravlja pričala Dubravka Nikolić i na samom kraju ovog skupa reč je pripala Bori Obradoviću. On je prisutnima izneo buduće planove RRA Srem o organizovanju infrastrukturnih projekata na teritoriji sremskog regiona. Posetioci ovog skupa su sa oduševljenjem prihvatili inovativne ideje a neki od prisutnih su predložili i saradnju sa RRA Srem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LOGIN · Copyright by RRA SREM Ltd · All rights reserved · Designed by ZORAN.