OLD-NEWSOtvaranje kancelarije AP Vojvodine u Briselu – Evropsko partnerstvo RRA Srem

10/10/20110

-

U Briselu je svečano otvorena Kancelarija Vlade AP Vojvodine pri Misiji Republike Srbije u EU. Otvaranju kancelarije prisustvovao je veliki broj zvanica iz Republike Srbije, zemalja regiona, institucija Evropske unije i predstavništava regiona iz drugih zemalja EU.
Kancelariju Vojvodine u Briselu otvorio je predsednik Vlade AP Vojvodine dr Bojan Pajtić i direktor Fonda Evropski poslovi Vlade AP Vojvodine g-din Predrag Novikov. Otvaranju kancelarije u Briselu, prisustvovao je i director RRA Srem Milan Miric.

RRA Srem i Fond Evropski poslovi Vlade APV, 12 maja 2010.godine sklopili su Protokol o Evropskom partnerstvu. Potpisani protokol omogućiće Regionalnoj razvojnoj agenciji Srem da preko Kancelarije AP Vojvodine u Briselu zastupa interese opština sa teritorije Sremskog okruga, a sve u cilju doprinosa daljem socio-ekonomskom razvoju regiona, promocije lokalnih samouprava iz Srema u Briselu sa ciljem privlačenja novih investitora i obezbeđivanja sredstava iz dostupnih EU fondova za regionalni razvoj i razvoj opština.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LOGIN · Copyright by RRA SREM Ltd · All rights reserved · Designed by ZORAN.